Met ruim 13 jaar ervaring als zelfstandig schoonheidsspecialiste, mag je van mij een kwalitatief goede behandeling verwachten.
Elke klant & elke behandeling opnieuw.

Niet alleen hygiëne* is zeer belangrijk, ook de producten waarmee behandeld wordt, maken het verschil.

SPA
De gezichtsbehandelingen worden gegeven met de producten van SPA. Een huidverzorgingsmerk van Nederlandse bodem, met een belangrijk streven: natuurlijke huidverbetering.
Zowel in de producten voor thuisgebruik als in de salonbehandelingen.
SPA is vegan, dierproefvrij & vrij van allerlei onnodige / irriterende ingrediënten.
Voor meer info over de producten klik hier.

Korte modules

Maar ook in korte behandelingen/modules, zijn de producten met zorg gekozen.
Mijn hars bijvoorbeeld kan zelfs op zeer gevoelige huiden gebruikt worden en veroorzaakt gegarandeerd geen wondjes (zoals bij harsen met harsstrips wel snel kan gebeuren).

En als je kiest voor een of meerdere modules [zonder gezichtsbehandeling], krijgt je huid altijd na de behandeling de nodige verkoeling & verzorging.


Specialisatie
Ik heb mij gespecialiseerd in [over]gevoelige & allergische huidtypes.
Vaak loopt iemand met een [over]gevoelige huid, onnodig, tegen allerlei beperkingen aan in salonbehandelingen en producten voor thuisgebruik.
Omdat ik vind dat iedereen een volwaardige salonbehandeling [van wenkbrauwen harsen tot een gezichtsbehandeling] moet kunnen krijgen, heb ik mij intensief verdiept in de [over]gevoelige huid.

Zonder je te willen vervelen met allerlei ingewikkelde details: mijn doel is bereikt & ik kan met een gerust hart zeggen dat ik zelfs de meest [over]gevoelige huidtypes kan behandelen.

* Een goede hygiëne is een basisvoorwaarde in de salon. Vanwege Covid-19 heb ik extra hygiëne maatregelen genomen.
Klik hier voor meer informatie over alle hygiëne maatregelen.